Content voor Ingelogde Gebruikers

Zoetegem en zijn team

Eerlijk en heerlijk sinds januari 2020

Met veel enthousiasme verwelkomt ons ganse team U in Zoetegem.

Zoetegem is de plek bij uitstek om te genieten van verschillende soorten vers gemalen koffies en theeën, streekbieren en diverse dranken in een gezellig interieur.

Daarnaast kan u in Zoetegem ook terecht voor een heerlijk ontbijt, een hartige keuken met diverse snacks en proef zeker onze zoete keuken met zijn heerlijke vers gebakken pannenkoeken en poffertjes, Brusselse- en Luikse wafels, huisbereide gebakjes en taartjes. Kortom: “vers van de pers”.

Ons team streeft ernaar dat u als klant tevreden bent over uw bezoek aan Zoetegem. Mocht u toch een opmerking hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Zo kunnen wij blijven werken om Zoetegem nog beter te maken.

Naast onze normale openingsuren is Zoetegem geopend op iedere 2de zondag van de maand en op zondagen wanneer er activiteiten plaatsvinden in het centrum van Zottegem.

Iedere 2de zondag van de maand organiseren wij een ontbijtbuffet  waar u naar hartenlust kan genieten met vrienden of familie van een heleboel verse broodjes, zoet- en hartig beleg, eierbereidingen en Engels ontbijt.

Zoetegem is er ook voor onze KIDS. Zo zijn er naast kindvriendelijke gerechten een kleine speelhoek voorzien waar de kindjes terecht kunnen.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen

Dries en Sarah

Lekkere verwennerij

Koffie en zoetigheden, maar ook allerhande snacks

Samen met ons team blijven we ons steeds inzetten om u de lekkerste gerechten aan te bieden. U wordt vriendelijk ontvangen door Sarah en Tom. Dit vast bar- en zaalteam zal met veel plezier jouw bestelling opnemen en u graag verder helpen tijdens uw bezoek in Zoetegem.

Onze gekende huisbereide zoete keuken, met zijn dagelijks vers gebak, wordt met veel liefde en zorg door Marleen klaargemaakt. Marleen is onze werkende kracht in de warme bakkerij van Zoetegem waar dagelijks verse pannenkoeken- en wafeldeeg worden klaargemaakt. Wist u trouwens dat u in Zoetegem ook terecht kan voor lekkere taarten van 6 tot 8 personen? Interesse? Spreek er ons gerust over aan.

Achter de schermen vertoeven Andy en Dries in de keuken die dagelijks vanaf openingsuur instaan om u een heerlijk ontbijt, lunch of snack te bereiden. Vanaf 14u00 zijn zij de drijvende kracht in de zoete keuken waar de lekkerste pannenkoeken of wafels van Zottegem worden gebakken.

Daarnaast hebben we nog een team van 15 flexi- en vakantiejobs die met veel enthousiasme inspringen tijdens de drukkere servicetijden.

Winkelmand