Content voor Ingelogde Gebruikers

Zoetegem en zijn team

Eerlijk en heerlijk sinds januari 2020

Met veel enthousiasme verwelkomen Sarah & Dries en hun team U in Zoetegem.

Zoetegem is de plek bij uitstek om te genieten van verschillende soorten vers gemalen koffies en theeën, streekbieren en diverse dranken in een gezellig interieur.

Daarnaast kan u in Zoetegem terecht voor heerlijke ontbijten, lunches of desserts. Vergeet ook niet onze huisgemaakte pannenkoeken, Brusselse- en Luikse wafels en poffertjes. Kortom: “allemaal vers van de pers”.

Alle gerechten in de zoete- als hartige keuken worden door ons team met oog voor kwaliteit en met zorg voor u klaargemaakt.

Ons team streeft ernaar dat u als klant tevreden bent over uw bezoek aan Zoetegem. Mocht u toch een opmerking hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Zo kunnen wij blijven werken om Zoetegem nog beter te maken.

Naast onze normale openingsuren is Zoetegem open iedere zondag en op feestdagen. Tijdens speciale weekends of evenementen in het centrum van onze Egmontstad, zijn wij ook open op maandag. U kan ook iedere 2de zondag van de maand of vanaf 15 personen genieten van ons ontbijtbuffet  waar u naar hartenlust kan genieten met vrienden of familie.

Zoetegem is er ook voor onze KIDS. Zo zijn er naast kindvriendelijke gerechten een kleine speelhoek voorzien waar de kindjes terecht kunnen.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen

Team Zoetegem

Lekkere verwennerij

Koffie en zoetigheden, maar ook allerhande snacks

Ons team blijft zich steeds inzetten om u de lekkerste gerechten aan te bieden. U wordt vriendelijk ontvangen door ons vast team bar- en zaalmedewerkers, Feprija en Tom. Samen met Sarah zullen zij met veel plezier jouw bestelling opnemen en helpen u graag verder tijdens uw bezoek aan Zoetegem.

Onze gekende huisbereide zoete keuken met zijn dagelijks vers gebak wordt met veel liefde en zorg voor u klaargemaakt door Marleen. Zij is onze werkende kracht in de warme bakkerij van Zoetegem. Wist u trouwens dat u in Zoetegem ook terecht kan voor lekkere taarten die u kan bestellen?

Achter de schermen vertoeven Melissa en Kevin. Onder leiding van Dries dragen zij bij aan de kwaliteit en uitstraling van onze hartige- en zoete keuken.

Daarnaast hebben we nog een team van flexi- en vakantiejobs die met veel enthousiasme inspringen waar nodig tijdens de drukke servicetijden.

zoeken
Winkelmand