Content voor Ingelogde Gebruikers

Zoetegem en zijn team

Eerlijk en heerlijk sinds januari 2020

Met veel enthousiasme verwelkomen Sarah & Dries en hun team U in Zoetegem.

Zoetegem is de plek bij uitstek om te genieten van verschillende soorten vers gemalen koffies en theeën, streekbieren en diverse dranken in een gezellig interieur.

Daarnaast kan u in Zoetegem terecht voor heerlijke ontbijten, lunches of desserts. Vergeet ook niet onze huisgemaakte pannenkoeken, Brusselse- en Luikse wafels. Kortom: “allemaal vers van de pers”.

Alle gerechten in de zoete- als hartige keuken worden door ons team met oog voor kwaliteit en met zorg voor u klaargemaakt.

Ons team streeft ernaar dat u als klant tevreden bent over uw bezoek aan Zoetegem. Mocht u toch een opmerking hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Zo kunnen wij blijven werken om Zoetegem nog beter te maken.

Naast onze normale openingsuren is Zoetegem open iedere zondag en op feestdagen. Tijdens speciale weekends of evenementen in het centrum van onze Egmontstad, zijn wij ook open op maandag. Dan kan u ook genieten van onze ontbijtbuffetten en heerlijke gerechten waar u naar hartenlust kan genieten met vrienden of familie.

Zoetegem is er ook voor onze KIDS. Zo zijn er naast kindvriendelijke gerechten een kleine speelhoek waar de kindjes terecht kunnen.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen

Lekkere verwennerij

Koffie en zoetigheden, maar ook allerhande snacks

Ons team blijft zich steeds inzetten om u de lekkerste gerechten aan te bieden. U wordt vriendelijk ontvangen door onze vaste barman & zaalverantwoordelijke, Tom. Hij zal met veel plezier uw bestelling opnemen en helpt u graag verder tijdens u bezoek aan Zoetegem.

Onze gekende huisbereide zoete keuken met zijn dagelijks vers gebak worden met veel liefde en zorg voor u klaargemaakt door Marleen. Zij is onze werkende kracht in de bakkerij van Zoetegem en assisteert in de keuken als logistiek.

Eveneens achter de schermen vertoefd Johan. Hij is onze vaste keukenmedewerker die assisteert in de zoete- als hartige keuken. Johan zorgt ervoor dat u heerlijk kan genieten van onze ontbijten, lunches en pannenkoeken en verzorgt samen met Marleen de mis en place.

Daarnaast hebben we nog een team van flexi- en vakantiejobs die met veel enthousiasme inspringen tijdens de drukkere momenten bij o.a. de afwas, keuken of logistiek.

Kort samengevat: als zaakvoerders mogen wij terecht trots zijn op ons team. Ook niet te vergeten zijn onze ouders. Zij assisteren waar nodig en hebben ons gesteund bij het nemen van onze beslissing om Zoetegem over te nemen.

zoeken

Winkelmand