Content voor Ingelogde Gebruikers

Zoetegem, zeg niet zomaar een koffiehuis!

Eerlijk en heerlijk sinds januari 2020

Naast onze gekende zoete keuken kan u ook genieten  van lekkere én gezond lunches tijdens je middag-of shoppingpauze. Je kan er terecht voor heerlijke croques, maaltijdsalades en artisanale kroketbereidingen steeds voorzien van verse en kwalitatieve producten. Probeer ook onze suggesties die met veel zorg en liefde voor u worden klaargemaakt.

Naast onze hartige keuken kan je natuurlijk blijven genieten van onze verse pannenkoeken, wafels en poffertjes die op het moment van jou bestelling vers worden gebakken. Proef ook ons dagelijks gebak die in onze bakkerij wordt klaargemaakt of geniet van een heerlijke ijscoupe.

Geen honger?

Ook bij ons kan u terecht om te genieten van verschillende soorten koffies of theeën, verschillende soorten streekbieren of een goed glas wijn wanneer u met vrienden of familie zou langskomen voor een leuke babbel.

In Zoetegem kan u ook terecht voor diverse ontbijten en organiseren we op iedere 2de zondag van de maand een ontbijtbuffet. Uit praktische overwegingen vragen wij steeds te reserveren.

Samen met ons team streven we ernaar dat u als klant tevreden bent over uw bezoek aan Zoetegem. Mocht u toch een opmerking hebben, aarzel niet om ons hierover aan te spreken. Zo kunnen wij blijven werken om Zoetegem nog beter te maken.

Zoetegem is er ook voor onze KIDS. Zo zijn er naast kindvriendelijke gerechten een kleine speelhoek voorzien waar de kindjes terecht kunnen.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen

Dries en Sarah

Lekkere verwennerij

Zoete- en hartige keuken dankzij ons team

Samen met ons team blijven we ons steeds inzetten om u de lekkerste gerechten aan te bieden. U wordt vriendelijk ontvangen door Sarah en Tom. Ons vast bar- en zaalteam zal met veel plezier jouw bestelling opnemen en u graag verder helpen tijdens uw bezoek aan Zoetegem.

Onze gekende huisbereide zoete keuken, met dagelijks vers gebak, wordt met veel liefde en zorg door Marleen klaargemaakt. Marleen is onze werkende kracht in de warme bakkerij van Zoetegem waar dagelijks verse pannenkoeken- en wafeldeeg worden klaargemaakt. Wist u trouwens dat u in Zoetegem ook terecht kan voor lekkere taarten van 6 tot 8 personen? Interesse? Spreek er ons gerust over aan.

Achter de schermen vertoeven Andy en Dries in de keuken die dagelijks vanaf openingsuur instaan om u een heerlijk ontbijt, lunch of snack te bereiden. Vanaf 14u00 zijn zij de drijvende kracht in de zoete keuken waar de lekkerste pannenkoeken of wafels van Zottegem worden gebakken.

Daarnaast hebben we nog een team van 15 flexi- en vakantiejobs die met veel enthousiasme inspringen tijdens de drukkere servicetijden.

Winkelwagen